Turrenn i Trysil – påmeldingen er i gang!


06.11.17: I Trysil arrangeres flere turrenn i løpet av vinteren. Det er flotte renn som er gode treningsmål, delmål og fine naturopplevelser. Her følger litt info om to av Trysils turrenn. Merk deg datoene! De har begge seeding til Vasaloppet og Birken.

Trysil-Knut rennet

Trysil-Knut rennet er Trysils eldste turrenn. 27. januar 2018 kl. 12 går startskuddet for 57. gang! Løypa er 40 km, går i klassisk stil og går i løypetraséer i Søre Osen ved Osensjøen. Start og mål ligger 2 km. fra rv. 25, midt mellom Elverum og Trysil. Løypa går i vekslende terreng. Det er stigning opp til 6 km, et lettere parti fram til ca. 12 km, lett stigning etter halvgått runde og nedoverkjøringer mot Osensjøen, med staking den siste kilometeren.

Trysil-Knut rennet er åpent for aktive og turløpere, og er seedingrenn for Vasaloppet, Birkebeinerrennet og Holmenkollmarsjen.

Påmelding og mer informasjon: soreosenil.no/trysil-knut-rennet/

Trysil Skimaraton

Trysil Skimaraton er Trysils største turrenn. 17. februar kl. 11 går startskuddet for 18. gangen for for det 42.195 meter lange løpet i klassisk stil. Start og mål er ved Kjølen Hotell på Østby, 500 moh. Løypa går inn i skogen, opp korte motbakker og over sletter, og etter ca halvgått løp kommer vi til løypas høyeste punkt på 836 moh. På din vei mot mål passerer du 6 drikkestasjoner. Du tas godt vare på, på din ferd mellom start og mål!

De siste årene har deltakertallet passert 700. Rennet på Østby involverer og engasjerer hele grenda. Gjennomføringen av skimaraton, som også er seedingsrenn til Vasaloppet og Birken, er proff og trivelig. Det er kunnskap og trivsel i alle ledd!

Rennet passer for både mosjonister og eliteløpere, og har også en skisprint som tilbud til barn og ungdom. I 2018 innfører de også en halvmaratondistanse.

Påmelding og mer informasjon: www.trysilskimaraton.org

Del med dine vennerShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone