Løypestatus


15.12.17
Mer snø og flere løyper klargjøres. Siste nytt er at løypene rundt hyttefeltet på Solsiden i Håvi er preparert. Der er det nå forbindelse både opp til Skihytta og ned Sørrunden til Ole G-vegen. Forholdene er veldig fine i langrennsløypene nå. God helg!

12.12.17
Det snødde i Trysil i går, og dermed er det preparert over lågfjellet, fra Grønskaret og over til Fageråsen. Det er fortsatt litt lite snø på dette partiet. Det er også preparert fra Sørrunden og helt opp til Skihytta.

07.12.17
Det er gode forhold på de 25 kilometerne med langrennsløyper som foreløpig er preparert. Trysil-Knut Arena og den populære teknikkbanen Trysil XC Park er klare for gode treningsøkter. Hele Ole G-vegen er preparert, i tillegg til Sørrunden. Det dessverre ingen forbindelse herfra og opp til Skihytta ennå. Men det er preparert løyper fra Skihytta og inn til Grønskaret og der er forholdene veldig bra. Det mangler fortsatt litt snø på lågfjellet over til Fageråsen. På Fageråsen er det derimot fin forhold og mange løyper som er preparert. Se hvor her: www.skisporet.no

28.11.17
Det er kommet en del snø i Trysil de siste dagene. Flere løyper er oppkjørt og det er gode langrennsforhold. Det beste utgangspunktet er fortsatt Trysil-Knut Arena og Ole G-vegen. Men det det er også kjørt noe løyper i Fageråsen. I tillegg gjøres det nå en grunnpreparering flere steder. Når det kommer mer snø vil disse løypene prepareres ordentlig. For mer detaljer på hvilke løyper som er preparert, se her: www.skisporet.no.

06.11.17
I dag mandag er alt kjørt på Trysil-Knut Arena og på Ole-G veien. Fine forhold og solen skinner.

28.10.17
Endelig! I dag åpnet vi 6 km med langrennsspor både for klassisk og skøyting. Forholdene var perfekte, solen skinte og på arenaen var det mange fornøyde fjes! Se film fra åpningen her:

OBS! Husk at grupper må booke treningstid gjennom crosscountry@trysil.com. Det koster 75,- dagen for voksen å trene på langrennsarenaen. Se mer info her.

27.10.2017

Nå kjøres snøen ut, og vi vi har også startet prepping og sporleggingen slik at alt er klart til i morgen. Kalde netter gir faste og fine spor. Totalt åpner vi 6 km med løyper. 2,5 km langs Ole G-vegen, og 3,5 km på Trysil-Knut Arena. Løypene er koblet sammen slik at du slipper å ta av deg skiene, bortsett fra en overgang ved golfen. I tillegg gjør vi klart et lekeområde, som vil bli utvidet så snart vi får noen kuldegrader. Se statusfilm her:

Del med dine vennerShare on Facebook211Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone