En dag med Team Torsby Skidakademi


tematorsbyTeam Torsby Skidakadami fra Sverige har vært i Trysil hele denne uken. Vi har fulgt teamet gjennom en hel dag, for å få et lite innblikk i hva de fyller dagene med når de er i Trysil. For det er vel ikke bare trening?

Se filmen her:

En dag med Team Torsby Skidakademi

I år er det foreløpig booket over 10 000 treningstimer på Trysil-Knut Arena i tidligsnø-perioden. Det er veldig mange idrettslag og klubber, langrennsteam og landslag som har lagt oppkjøringen til sesongen i Trysil.

Langrennssteamet fra Torsby som har vært i Trysil er Sandra Olsson, Ludwig Tärning, Mats Andersson og Gabriel Thorn.  Deres hovedmål for vinteren er å ta ett steg nærmere svensk ski- og skiskyttereliten.

Hvorfor valgte dere Trysil for å starte oppkjøringen til sesongen?

– Vi valgte Trysil fordi de lå bra til geografisk sett og fordi de valgte å legge ut en så lang kunstsnøløype så tidlig på sesongen. Vi er veldig fornøyd med Trysil som treningssted. Vi hadde høye forventninger før vi kom hit, og de svarte virkelig på forventningene våre. Her finner vi variasjonene i terrenget som vi trenger, fine kuperte strekninger for å kjøre harde økter og en flatere bit som passer perfekt for distanseøkter. Vi kommer garantert tilbake, smiler Sandra Olsson fra Team Torsby Skidakademi.

Film og foto: Tom Lindström/T-W Media

Del med dine vennerShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone