Langrennsåpning med skidemo og gratis trening


thorbjorn-300x20029. oktober er dagen vi alle har ventet på. Da åpner vi langrennsarenaen med hele seks kilometer med nypreparert langrennsspor både for klassisk og skøyting! For å feire at langrennssesongen er i gang i Trysil inviterer vi alle langrennsinteresserte til en åpen dag på Trysil-Knut Arena. Mellom 10.00 og 14.00 kan du være en av de første som tester langrennssporene våre – helt gratis!

Prøv årets skimodeller

På langrennsarenaen vil du møte flere av våre samarbeidspartnere. Sport 1 har med seg demoski fra Madshus, Rossignol og Swix. Det blir dermed muligheter for å teste årets langrennsmodeller. Kanskje du er interessert i å teste fjorårets store hit; felleski. Dette er nok en nyhet som er kommet for å bli. Hvis du fortsatt går på smøreski kan Swix gi deg nyttige smøretips.

Sport 1 har sesongstart i butikken fredag 28. oktober. Madshus, Rossignol og Swix har representanter i butikken. Kom innom for gode tilbud!

Få nyttige treningstips

anitamoen-300x200Anita Moen stiller også på Trysil-Knut Arena den aktuelle lørdagen, og vil dele av sin lange erfaring som aktiv langrennsløper. Hun tilbyr en rekke forskjellige skikurs og pakker for både barn og voksne, firmaer og privatpersoner. Enten du trenger PT-timer for å nå birkenformen, vil aktivisere teamet på jobben eller dere er en gjeng venner som vil komme i bedre form og ta skiteknikken til et nytt nivå har Anita Moens skiskole et tilbud for deg.

Ta med langrennsskiene og møt opp på Trysil-Knut Arena lørdag 29. oktober. Vi lover god stemning, fruktservering og det blir også muligheter for å stille spørsmål rundt treningstilbudet på langrennsarenaen, i tillegg til salg av årskort.

Del med dine vennerShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone